Nevşehir'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabası ve Derinkuyu ilçesine bağlı güneyce köyünde çamur ve balçıkla kaplanan yol nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri tarafından akşam saatlerinde başlatılan çalışmalar sonrası Kavak kasabası ile Güneyce köyünde Yol üzerinde biriken toprak ve çamurlar kaldırıldı.

“Dün akşamdan itibaren ilimiz Nevşehir'in önemli bölümünü etkisi altına alan şiddetli yağmurla birlikte Kavak kasabası ile Güneyce köyünde oluşan balçık ve çamurla kaplanan yollar nedeniyle ulaşımın durduğu bu noktalarda Gecenin geç saatlerine kadar çalışan Nevşehir İl Özel İdare ekipleri yollarda biriken taş, toprak ve çamuru ortadan kaldırdı. Bunun yanı sıra çöken yollarda da dolgu çalışmaları devam ediyor.
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına yoğun çalışma içerisinde olan Nevşehir İl Özel İdare ekiplerimizi kutluyor, vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diliyoruz. Allah beterinden korusun” dedi.

Buna bağlı olarak Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı yol ulaşım hizmetlerinin anında başlattığı çalışmalar neticesinde kısa sürede yol ulaşıma açıldı.