Nevşehir'de dün gece saat 01.30 sıralarında bastıran ve gün içinde etkili olan kar yağışı Kapadokya'yı tamamen beyaza bürüdü.
Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlayan cennet mekan Kapadokya, yeniden beyaza büründü. Güneşli havanın yerini kar yağışına bırakmasından sonra yeniden karla kaplanan Kapadokya kartpostal gibi görüntüler ortaya çıktı. Tatil için doğa harikası mekanı tercih edenler, eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Karlar üzerinde yürüyüş yapan çiftler, Göreme, Ürgüp ve Uçhisar'ın yüksek tepelerinden muhteşem doğasını izledi. Tatil için Kapadokyayı tercih eden çiftler, karların üzerine kalp çizerek isimlerini yazdı.

Kapadokya'da karın keyfini süren tatilciler, “Kapadokyayı her noktasından izliyoruz. Çok güzel bir doğası var. Biz de tatilimizi burada geçirdiğimiz için mutluyuz. İnşallah yeni yılı da burada karşılamayı düşünüyoruz” dedi.


 Özellikle sosyal medyadan kar manzaraları paylaşan Nevşehirliler Kapadokya'dan muhteşem kar manzaraları​nı seyre daldılar. Peribacaları gelinlik giydi...
İşte Kapadokya'dan muhteşem kar manzaraları ...