Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabası Belediye Düğün salonu yenilenen yüzüyle kasabalı vatandaşların hizmetine girdi.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında ‘’ Kasabamızın düğün salonuna ihtiyacı vardı.Bu ihtiyaca yönelik kasabamıza kazandırdığımız Düğün salonumuzu iç dekarasyonu ve çevre düzenlemesiyle yeniledik. Özellikle hanım kardeşlerimiz düğünlerinde çok perişan oluyorlardı. En mutlu günlerinde yemek yapma ve misafir ağırlamayla günleri geçiyordu. Ama şimdi düğün salonumuzda bütün aileler en mutlu günlerini salonumuzun en güzel yerinde misafirleriyle eş ve dostlarıyla mutluluklarını paylaşabiliyorlar. Bizde kasaba halkımıza bu şekilde güzel bir hizmete imza atarak, halkımızın hem duasını alıyoruz hem de mutluluklarını paylaşıyoruz’’ diye konuştu.


Kavak kasabası girişinde bulunan Düğün Salonu hizmete girmiş olup, vatandaşlarımızın Düğünlerini, Nişanlarını, Mevlüt Yemeklerini, Konserleri, Konferanslarını, Toplantılarını vb. gibi etkinliklerini Kavak Belediyemiz Düğün Salonunda yapabileceklerdir.  Halkımıza Hayırlı, Uğurlu Olsun…  (Halka Hizmet Hakka Hizmettir.)

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabası Belediye Düğün salonu vatandaşların hizmetine girdi.

Düğün rezervasyonları için Kavak Belediyesi İrtibat No'su:  0 532 540 34 50 veya 0 384 257 40 19 no lu telefonla irtibata geçebilirsiniz.



Nevşehir'de Düğün Nişan Sünnet her türlü organizasyonlarınız için FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın

www.nevsehirorganizasyon.com

0 384 212 9 44
0 532 627 28 74