Kavak Belediyesi 2 önemli yatırım projesini daha hayata geçiriyor. Kültürel ve sosyal donatı alanlarını arttıracak projeler kapsamında, Eğitim yatırımlarının yanında Sosyal alandaki projeleride birer birer hayata geçiren Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, İçerisinde Kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası, Voleybol ve Basketbol sahası tesislerinin yer aldığı Kavak Belediyesi Spor Kompleksi içerisine şimdide "Cami ve Kafetarya" yapılması için start aldı.

Kasabasında Yol genişletme çalışmaları kapsamında dağları delen Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit hizmette sınır tanımıyor. Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında, Belediye tarafından başlatılan çalışma ile birlikte spor kompleksi içine kafeterya ve yeni Camii'nin inşası'da başladı.

Kavak Beldesinde yapımı tamamlanan Recep Tayyip ERDOĞAN İlkokulu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, Emek Cami, Kavak Spor Kompleksi, Kavak Düğün Salonu derken Kavak Belediyesi Spor Tesisi ve Piknik Alanı Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in kasabasına kazandırdığı eserlerden sadece bazıları...

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Memleketimizin cennet köşesi Kavak Kasabamıza güzel hizmetler kazandırmak adına büyük çaba gösterdiğini ifade ederek; "Bu kapsamda en son spor kompleksimiz içerisine Cami ve kafeterya yapımı için start vermiş bulunuyoruz. Şimdiden kasaba halkımıza hayırlı ve uğulu olmasını diliyorum. " dedi.

Kısa sürede kasabalarına önemli hizmetler kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Yiğit, "Kavak kasabasına yapılan yatırımlar için Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'a, AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e kasaba halkım ve şahsım adına teşekkürlerimi ifade ediyorum dedi.