KAYMAKLI’ İLKOKULUN DA  AÇILIŞ

            Milli Eğitim Bakanlığı’nın sekiz yıldır uyguladığı İlkokullar Uyum Programı etkinlikleri dahilinde birinci sınıflar,ve ana sınıfları, diğer sınıflardan bir hafta önce açılmaktadır.

            İlimiz Nevşehir merkez Kaymaklı Kasabası da uyum programına bir dizi farklı etkinliklerle katılmış bulunmaktadır. Bu yıl okula gelen minik öğrenciler, önceki yıllara göre sıra dışı sayılabilecek bir dizi ana sınıfı ve sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan “hoş geldin” uygulamaları ile karşılanmışlardır.

            Minikler, bu yıl açılışı gerçekleştirilen Kaymaklı Belediyesi tarafından yaptırılan  oyun parkında gönüllerince oynayarak okula adım atmışlar, palyaçoların gerçekleştirdikleri dans etme, yüz boyama, balon dağıtma gibi etkinliklerle okula çekinmeden ve neşeli bir şekilde başlangıç yapmaları sağlanmıştır.

            Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz  öğrenci velileri  yapılan bu uygulamalardan çok memnun olduklarını ,çocuklarının  okula  severek başladıklarını   söylediler. Bu etkinlikleri gerçekleştiren  okul idarecilerine, öğretmenlerine  ve çocuklarımıza oyun parkını yaptıran  Kaymaklı belediye Başkanı  Halit ELMA” ya   teşekkür ettiler . Bizde  FİB Haber olarak Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  .