Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında Ürgüp'te sahneye çıkan Kibariye, hayranlarına renkli bir gece yaşattı. Bazı erkek hayranlarının platforma çıkıp sanatçıya sarılmak istemesi korumaların engeline takılırken, Kibariye'yi konser esnasında 19 yaş küçük eşi bir an olsun yalnız bırakmadı. 



Ürgüp Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği 6. Geleneksel  toplu sünnet şöleni ve Kibariye konseri, vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Ürgüp te düzenlenen konsere yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Roman vatandaşlarında  katıldığı konsere sevgi gösterileri arasında gelen Kibariye, seslendirdiği şarkılarla Ürgüplüleri mest etti. Alkışlarla sahneye çıkan Kibariye, repertuarındaki şarkılarla tüm Ürgüplülere unutulmaz bir gece yaşattı. Kapadokya yı Ürgüp'ü ve 

Ürgüplüleri çok sevdiğini belirten Kibariye, kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür etti. 

Konser esnasında bir kadın hayranı ile konuşan Kibariye, hayranının sarılma teklifini geri çevirmedi. 


Toplu sünnet şöleni kapsamında yanına gelen bir sünnet çocuğuna sarılan Kibariye, konser esnasında kaybolan iki çocuğu anons ederek annelerine ulaşmalarını da sağladı. Renkli görüntülere sahne olan konserde Kibariye'nin seslendirdiği şarkılar, erkekliğe ilk adımını atan bazı sünnet çocuklarının acısını da unutturdu. 

Konserde Kibariye'nin şarkılarını beğeniyle dinleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sanatçıya Ürgüp e  gelmesi sebebiyle teşekkür etti. Birçok projeye imza atan Ürgüp Belediyesi'nin kültür ve sanat alanında da ünlü sanatçıları halkla buluşturduğunu kaydeden Yıldız, Kibariye'ye çiçek takdim etti. 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 6. Geleneksel sünnet şöleni etkinlikleri kapsamında sahne alan Kibariye, söylediği birbirinden hareketli parçalarla, Ürgüp’e unutulmaz bir gece yaşattı.

Ürgüp Belediyesinin bu yıl 6. sını  düzenlediği sünnet etkinliğinde dün akşam sahneye çıkan Kibariye, söylediği birbirinden güzel şarkılarla konser alanını dolduranları coşturdu. Eski pazar yerinde düzenlenen konserde sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileten sanatçı Kibariye inşallah düğünlerini de görmek nasip olur, Allah sağlık sıhhat versin. Bu etkinliği düzenleyenleri kutluyorum. dedi.

41 .çocuğun sünnet ettirildiği 6. geleneksel sünnet şöleni ve Kibariye konserine, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Konser sonunda Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından sanatçı Kibariye’ye günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.