Nevşehir’den Hatay’a kız istemeye giden Soner Gürbüz’ün kullandığı araç, Niğde’de daha önce bariyerlere çarparak kaza yapan hafif ticari araca çarptı.

Kazada yaşamını yitiren 49 yaşındaki Soner Gürbüz'ün, Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Eskiyaylacık Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve uzun zamandan beri Ankara'da bayan kuaförü olarak çalıştığı belirtiliyor. Gürbüz'ün kazadan yaralı olarak kurtulan, yanında çalışan elemanı Emrah Özçelik'e kız istemek için Hatay'a gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Niğde’de 11 kişinin bindiği bir hafif ticari araç ile Otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7’si, çocuk 13 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Aksaray-Adana Karayolu’nun Niğde Bor ilçesine bağlı Obruk mevkii yakınlarında dün saat 02.00 sıralarında İstanbul’dan adıyaman’a giden hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yolun iki tarafındaki bariyerlere çarpıp devrildi. Bu sırada arkasından gelen otomobil de hafif ticari araca çarptı. Kazada araçta bulunan 7’si çocuk 11 kişi yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 3 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2’si kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. 


Bir tek o kurtuldu

Kazada, Yunus Kamar, Ali Kamar, Nesibe Kamar, Muhammet Kamar, Zeynep Kamar, Ahmet Kamar, Mehmet Kamar, Nigar Kamar, Reyhan Kamar, Evren Kamar, Hamdullah Akyüz ve Soner Gürbüz hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren Adem Kamar’ın ise henüz 4 aylık olduğu öğrenildi.Kazadan kurtulan tek kişi olan Emrah Özçelik tedavi altına alındı.

İstanbul’dan Kapadokya Bölgesi’ne geziye gidenlerin içinde bulunduğu minibüs, kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Samsun Ladik’te de, 2 otomobilin çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 7 aylık Akif Emin Atasoy’un da olduğu açıklandı. Denizli’nin Çal ilçesinde otomobilin ağaca çarpması sonucu aynı aileden 3’ü çocuk 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.