2014 Yılında Nevşehir'de 19 Belediyenin Kapanması Üzerine Bu Köylerin Çöp Toplama Hizmetlerinin Devam Ettirilmesi Amacıyla Nevşehir İl Özel İdaresi Tarafından Çöp Toplama Hizmetleri aralıksız sürüyor.

Köylerimiz Artık Daha Temiz ...

Köylerde Yaşayan Bütün Vatandaşlarımızın Kentlerdeki Kamu Hizmetlerini Eşit Seviyede Alma Hakkı Bulunduğu Vizyonuyla İdaremizce Çöp Hizmetimiz 19 Köy İle Sınırlı Tutulmayarak Bütün Köylerimize Çöp Toplama Hizmeti Sunulması Kararlaştırılmış Ve Bu Hizmet 3 Yıldır Sürdürülmektedir.
 
Hizmetin Sunumunda Köylere Hizmet Götürme Birlikleri İle Müşterek Çalışılarak Hizmetin En İyi Şekilde Sağlanması Amaçlanmıştır.
 
2015 Yılında 1000 Adet, 2016 Yılında Da 500 Adet Çöp Konteyneri Alınarak Bütün Köylerdeki Bütün Evlere En Kısa Mesafe İle Çöp Konteynerlerine Erişim Kolaylığı Sağlanmıştır.
 
2016 Yılında Çöp Toplama Hizmetleri İçin 1.413.000 Tl, Konteyner Alımı İçin 179.000 Tl Ödenek Sarf Edilmiş Olup, Önümüzdeki Yıllarda Da Hizmetin Devamı İçin Ödenek Ayrılmıştır.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü İle Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzün Ortak Çalışmaları İle Verilen Bu Hizmette Emeği Geçen Kurum Personellerine,  Ödenek Sağlanması İçin Yoğun Çaba Harcayan Milletvekillerimize İl Genel Meclisimize, Hizmetin Birlikler Vasıtasıyla Etkin Ve Kaliteli Verilmesini Sağlayan Valimiz Ve Kaymakamlarımıza Şükranlarımızı Sunarız.