Nevşehir'in Kozaklı ilçesi Bağlıca Mahallesi Yeşil park evleri bahçesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Çıkan yangın yeşil park sakinlerine  korkulu  anlar yasattı.
Edinilen bilgilere göre, Yangın Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana geldi. Nevşehir'in Kozaklı ilçesi yeşil park evleri site bahçesinde ki oturma kamelyalarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
 Rüzgarında etkisi ile hızla yayılan yangın park halindeki bir pazarcı esnafının aracına sıçradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alınırken, yanan kulübe kullanılamaz hale geldi. Mustafa Koçak isimli bir vatandaşa ait olduğu bildirilen ticari bir araçta ise büyük hasar meydana geldi. Kozaklı Belediyesine ait itfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden ve binalara ulaşmadan tamamen söndürüldü.

Yangının asıl çıktığı yer olan site bahçesi içerisindeki kamelya (çardak) kulübesinin Yeşil park evleri ​sakinleri tarafından dinlenmek için özel olarak yaptırıldığı belirtildi.

Öte yandan ekipler, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.