Hastane Yöneticisi Dr. Ghiasee,  hasta refakatçileri ve hastane personeli hummalı bir şekilde bahçe bakım ve yeşillendirme çalışmalarına başladı.
Hastane dönüşüm projesi kapsamında Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr.Atikullah Ghiasee hastanede  yatmakta olan hastaların boş zamanında daha moralli ve huzurlu vakit geçirmeleri için hastane bahçesine yönelik bakım ve yeşillendirme çalışmalarını başlattı. Çalışmalara bilfiil katılan Hastane Yöneticisi Dr.Ghiasee“Bu hastaneyi el birliği ile çok daha güzel bir raddeye getireceğiz, bu sürece eliyle gücü yetenlerin eliyle, diliyle gücü yetenlerin ise diliyle ona da imkanı olmayanların ise bizlere gönlüyle destek vermesini istiyorum.  Burada, bir gün sonra görevden ayrılacağımızı bilsek yine de ağaç dikmenin, burasını gülistana dönüştürmenin gayreti içerisinde olmalıyız, zira her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Durum böyle olunca  hiç kimse için olmasa bile gerek bizim için gerekse sevdiklerimiz için bu süreci başarıyla sonlandırmalıyız.  Kaldı ki sizlerin şahıs gözetmeksizin bu hastane için ne kadar fedakarca çalıştığınızda malumlarımızdır.   Bu bahçeyi tıpkı kendi evimizin bahçesi gibi görmeliyiz.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Dr.Ghiasee ilerleyen günlerde hastane bahçesine çok sayıda kamelya, bank ve fitness(spor araç ve gereçleri) malzemelerinin de  kazandırılacağını  kaydetti.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.