NEVŞEHİR(MHA) İlk iki haftası oldukça gollü ve zevkli müsabakalara sahne olan birinci amatör küme futbol liginin ikinci hafta karşılaşmaları tertip kurulu tarafından tescil edildi.

Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, bu hafta sonu üçüncü haftası oynanacak olan ligin geçtiğimiz hafta oynanan 6 karşılaşmasının da kurul tarafından tescil edildiğini belirtti.

Karaca’nın yanı sıra, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı adına M. Oktay Avcı, Kulüp temsilcileri Mehmet Budak, Ali Karakuş ve Mehmet Hemit, ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünü temsilen Yılmaz Sarıay’ın katıldığı tertip kurulu toplantısında geçtiğimiz hafta sonunda il merkezi başta olmak üzere ilçe sahalarında da oynanan birinci amatör küme futbol ligi müsabakalarının tescil edilmesine karar verildi.

Söz konusu toplantıda ayrıca Hacıbektaş ilçesinde yapımı son aşamaya gelen Sentetik sahanın henüz tamamlanmamış olması nedeniyle bu hafta sonu Hacıbektaş ilçesinde oynanması kararlaştırılan Hacıbektaş – Ürgüp müsabakasının Ürgüp’te oynanmasına karar verildi.