"Kuruyemişte Aradığınız Tazelik,  İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş’te…"

Geleneksel Tadımız
 Kuruyemişte Bir Efsaneyiz…! sloganıyla ürünlerini en iyi bölgelerden özenle seçerek kaliteyi ayağınıza getiren İnceler EFSANE Lezzetler Kuruyemiş, yıllardır vazgeçemediğiniz tatları Türkiye’nin Göbeği Nevşehir’de ki şubeleriyle müdavimleriyle buluşturuyor!


Keyifle Yenen Eğlencelik Lezzetin Efsane Markası Şimdi Kapadokya’dan...

“Kapadokya Periler diyarından masalımsı lezzeti kalitesi Mis gibi Efsanedir  yemesi Bizden demesi sizden denemesi…” Efsane Kuruyemiş bir İNCELER Güvencesi…

İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş  Kapadokya’nın  Başkenti Nevşehir Nar Caddesi şubesini açarak 100’den fazla kuruyemiş seçeneğiyle açık kuruyemiş anlayışına yepyeni bir soluk getirdi.

İnceler Efsane Kuruyemiş, ürünlerini kendi Fabrikasında özel bir teknikle kavurarak ve hepsini özenle seçerek kaliteden ödün vermediğini kanıtlıyor.

Tazeliği ve eşsiz lezzetinin yanı sıra kaliteye büyük önem vererek kendi müdavimlerini yaratan markaya her hafta düzenli şekilde ürün sağlanmasının yanı sıra hiçbir ürün 2 haftadan uzun süre rafta bekletilmeyerek daimi tazeliği korunuyor. 

“İster avuç avuç ister külahla ister tabakta sen iste Efsane Seninle..”

Peri masalı tadını Kapadokyanın vazgeçilmez lezzeti Sütle kavrulmuş Meşhur Kabak Çekirdeğini Nevşehir’den, Mis gibi kokan Leblebisini Çorum’dan, Kayısıyı Malatya’dan, Cevizi Kahramanmaraş’ tan, İnciri Aydın’dan, Bademi Datça’dan,Fıstığı Antepten ve Fındığı Giresun’dan getiren marka, her ürünün en iyi üretildiği bölgeyi bularak en lezzetli kuruyemişleri müdavimlerine sunmaya özen gösteriyor. 1 sene önce ambalajlarını yenileyerek “kilitli ambalaj” kullanımına geçen İnceler Kuruyemişin Efsane Markası “Zevkİnce”, aynı zamanda bu sistemle ürünlerin hava almayarak tüketim ömrünü de uzatıyor.

İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş, Nevşehir  ve Kapadokya Bölgesinden tüm Anadolumuzun dört bir köşesine  gün içinde servis olanağı sağlayarak kaliteyi ayağınıza kadar getiriyor.

Fabrikasındaki  İmalathane ve şubelerin toplamında çalışan 60  kişilik ekibiyle büyüyen marka, ilk franchise uygulamasını da Kapadokya nın başkenti Nevşehir’de  başlattı. Markayı anlayabilecek ve kaliteden ödün vermeyerek İnceler Efsane Lezzetler  Kuruyemiş müdavimlerine hizmet verebilecek işletmeler için franchise uygulamasına sıcak baktığını belirten İnceler Agro Gıda Şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali İnce, bundan sonra herkesin aradığımız lezzetleri daha da yakınında bulabileceğine dair ipucu veriyor.

“İmalattan Halkımıza Taze Kuruyemiş Lezzet Dünyası İnceler Efsane’de…”

 İnceler Efsane Kuruyemiş Bayilik ve İletişim Bilgileri

İLETİŞİM

Fabrika Merkez:

Özel Organize Sanayi Bölgesi

Aksaray Yolu 10 Km 8.Sokak No : 1  Nevşehir

Tel : +90 384 242 92 80

Email : [email protected]

Web: http://efsanelezzetler.com.tr/

Şube:

Nar Caddesi.İş Bankası Karşısı.İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş

NEVŞEHİR

Tel: +90  384 212 7 212

Faks : +90 384 242 92 85

E-mail :[email protected]

Web: http://efsanelezzetler.com.tr/

İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş Sektöründe Bayilikler vermektedir. Kuruyemiş Sektörünün lider markası İnceler Gıda 1954 Yılında Kurulmuştur. 67 yıllık geçmişi ve 150 Adet Ürün Yelpazesi ile Sizlere Öncelikle Kaliteyi ilke Edinmiştir.

Amacımız İnceler EFSANE  İsmini Güçlendirmek ve Kuruyemiş Sektöründe Bir Marka İsim Haline Getirmekdir. 4800 m2 Alanda Hizmet Vermektedir. Önümüzdeki Yıllarda Daha büyük alanlarda Hizmet Vermeyi Hedeflemekteyiz.

Buram buram mis gibi taze kokan Efsane lezzetlerinde buluşmak dileğiyle…