NEVŞEHİR(MHA) İlimizde yayın hayatına 2011 Yılında başlayan ve 3. Yılını geride bırakan Nevşehir Manşet Haber Ajansı, İlkeli, dürüst ve objektif gazetecilik yapmaya devam ediyor.

Nevşehir günlük, haftalık yayınlanan gazetelerin yanı sıra, yerel radyo ve internet sitelerine haber servisinde bulunan Nevşehir Manşet Haber Ajansı Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur, Ajansın şu ana kadar faaliyetine devam etmesinde büyük katkıları bulunan herkese teşekkür etti.

MHA’nın bundan sonraki süreçte 3 yıldır süre gelen ilkeli, objektif ve sansasyondan uzak habercilik anlayışını sürdüreceğine dikkat çeken MHA Yazı İşleri Müdürü Ali Çamur, “Yerel Haber Ajansımızın yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren bizlere katkılarını esirgemeyen en başta Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e, Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a, siyasi partilerin il başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürlerine, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyoruz.

Öte yandan ajansımız bünyesinde Nevşehir’de ilk kez oluşturulan haber ağına desteklerinden dolayı FİB Haber.com/ www.fibhaber.com , Kapadokya Muşkara Gazetesine, Kapadokya Gazetesine, nevşehirdehaber.com, haberkapadokya, kapadokyacc sitelerine, Kapadokya FM ve Keyf FM Radyolarına teşekkür ederiz. Ajansımızın yayın hayatına başlamasında ve devam etmesinde büyük katkı sağlayan Özel Altınyıldız Koleji Yönetimine ve özellikle Genel Müdür Serhat İğdeci’ye de minnettarlığımızı belirtmek isteriz” dedi.