MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş) uygulamada yaşanan sorunları dinlemek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Kırşehir'de kahvaltılı toplantı düzenlendi. 

Toplantıya MEDAŞ'tan Genel Müdür Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcıları Eyüp Erduran ile Mustafa Başer ve MEDAŞ yetkilileri, Kırşehir Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu ile Kırşehir'de çalışan elektrik mühendisleri ve elektrikçiler katıldı.

MEDAŞ yetkililerinin proje onayı, enerji müsaadesi ve tesis kabulü konularında yaptığı sunumda, mevzuat değişiklikleri ile hizmet kalitesini arttırmak ve yaşanan sorunların iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar paylaşıldı. Sonrasında sektör temsilcileri uygulamalar ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler.

MEDAŞ'ın Kırşehir'de düzenlediği toplantının bir benzerinin daha ilimiz Nevşehir'de de yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Özellikle asfalt yol yapım çalışmaları devam eden ve ışıkların yanmamasından dolayı bir çok kez kazalara sebebiyet veren hala hazırda Nevşehir'de ki yol ortası üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin hala yanmıyor olması ve turizm beldelerinde yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşması için böyle bir toplantının düzenlenmesinin faydalı olacağı düşüncesindeyiz.