İstanbul Bağcılar ilçesi 100. Yıl Mahallesi Birik Beraberlik Dayanışma Derneği'nin Nevşehirli Başkanı Abdullah BİRSİN, FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu. FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından karşılanan Birsin yaptığı açıklamasında; "Öncelikle İstanbul'da yaşayan Nevşehir Acıgöllü bir hemşehriniz olarak sürekli olarak memleketle ilgili tüm haberleri www.fibhaber.com dan öğreniyoruz. Başarılı çalışmalarınız için sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Birsin, İstanbul Bağcılar ilçesi 100. Yıl Mahallesi Birik Beraberlik Dayanışma Derneği olarak "Mehmedime bir mektup yaz" kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanya çerçevesinde 15 Temmuz günü Edirne Kapı Şehitliğinde geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağız. Burada toplanacak olan mektuplar
 Mehmetçiklere ulaştıracaklarını söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da dernek başkanı Birsin'e bu güzel çalışmaları için tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Abdullah BİRSİN : 
 
Sn. Abdullah Birsin 1978 Nevşehir Acıgöl Doğumlu . STK da aktif olarak görevler almıştır. Yüzyıl Mahallemizde esnaflık yapmışlık olan Başkanımız şuan da Kuru Gıda işi ile uğraşmaktadır.