MHP Nevşehir İl Teşkilatı “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” olması nedeniyle Nevşehir’de görev yapan gazeteciler onuruna kahvaltı verdi.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz,
 Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, MHP İl Başkan yardımcısı Bayram Ergin ve MHP yönetim kurulu üyeleri ile Nevşehir'de görev yapan internet haber, yazılı ve görsel basın mensupları ile ulusal haber ajans temsilcileri katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya şunları söyledi: “10 Ocak Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Siz gazeteci arkadaşlarımın ne zor şartlar altında görev yaptığını da çok iyi bilenlerden birisiyim. Sizlerin duydukları ve gazetenize yazdıklarınızla bizler her şeyden haberdar oluyoruz. Sizler iyi yazdığınız zaman iyisiniz, biraz karşı tarafa dokunduğunuz zaman tepki alıyorsunuz. Aslında bu böyle olmamalı. Bir gazeteci hür ve gördüğünü çekinmeden gazetesine yazandır. Ülkemiz çok önemli süreçten geçiyor, bu süreci de Allah’ın izni ile atlatmamız gerekiyor. Bugün bizleri kırmayarak davetimizi kabul ettiğiniz için siz gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz" dedi.

Kahvaltıya Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com u temsilen gaztemiz Genel koordünatörü İbrahim Uysal katıldı.


Haber:Mustafa Ferveren