Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte Mustafa Uğur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP heyetini karşılayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "MHP Nevşehir İl Teşkilatı ve MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol'un ziyaretinden ötürü yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Kamu çalışanlarının temel sorunlarını çözmede hem Nevşehir'de hem de ülke genelinde MHP'nin tutumu ve siz değerli milletvekilimizin desteği bizler için önemlidir. İnşallah Nevşehir için faydalı, olumlu ve müspet çalışmalarda hep birlikte hareket ederek bu ile pozitif kazanımlar sağlarız" dedi.
Ziyarette konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ise; "Yeniden Şube Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Uğur'a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı, uğurlu olsun. Türk Eğitim-Sen Nevşehir için önemli bir sivil toplum kuruluşu olmakla birlikte, bizler için de önemli bir yerdedir. Daha önceleri olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte uyum içerisinde ülkemize ve ilimize faydalı çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunmaya inşallah devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol; "Yeniden Şube Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Uğur başkanımıza seçim döneminde bizlere verdiği desteklerden ve üstün çalışma gayretinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Ayrıca yeniden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevinde de kendisine ve ekibine başarılar dileriz. Nevşehir'de her kesimin olduğu gibi eğitimcilerin de meclisteki sesi ve gür sesi olmak için mücadele edeceğiz. Bilindiği üzere perşembe günü ilimize teşrif edecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin programında sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve şeref duyarız" dedi.