MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu 30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine aralıksız devam ediyor. www.lalehaber.com Varol gün içerisinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelmesinin ardından akşamları da aralıksız bir şekilde ev ziyaretlerine devam ediyor.

Bir Günde Üç Ev Ziyareti

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ardı ardına ev ziyaretlerine devam ediyor. Varol ve ekibi bu akşam Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde iki ev ziyareti yaptıktan sonra üçüncü durağı ise Cevher Dudayev Mahallesi oldu. Varol ev ziyaretlerinde adeta bir miting havası rüzgarı eserken toplantıya gelen vatandaşlara Belediye Başkanı seçildiği takdirde Nevşehir için hayata geçireceği projeleri anlatıyor. www.lalehaber.com  Vatandaşların da merak ettiği projeler konusunda da bilgiler veren Varol soruları da yanıtlıyor.

Varol Minik Adaşı İle Poz Verdi

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ev ziyaretlerinde karşılaştığı minik Mehmet ile bir süre oyun oynadı. Varol daha sonra ise minik adaşı Mehmet ile de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 

İşte Varol'un Küçük Adaşı Mehmet İle Hatırası
 

Haber:Lale Haber Gazetesi