15 Temmuz’dan itibaren devam eden İstiklal ve demokrasi nöbetine her gece destek veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Darbe girişiminin 11. gününde miting alanında çok anlamlı bir rastlantı yaşadı.

Nevşehir Türk Telekom Önü Diriliş meydanında devam eden Milli irade ve  demokrasi nöbetinde Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, annesi Meliha Açıkgöz bir araya geldi.

Diriliş Meydanı’nda gerçekleşen İstiklal nöbetine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün annesi Meliha Açıkgöz'de destek verdi.

Annesiyle miting alanında Tesadüfen karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, "Önce Annesinin Elindeki Türk Bayrağı ve sonrasında da annesinin elinden öperek Bakın İşte Tüm annnelerimiz Burada Vatan Nöbeti tutuyor. Hamd olsun onlarla ne kadar övünsek azdır. Onlar bizim için çok kutsal değerler. Canım annemin şahsında şefkatin merhametin timsali
tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum "dedi.

Evladı Mustafa Açıkgöz'ü bir anda karşısında gören ve Gözleri yaşaran anne Meliha Açıkgöz, en başta Allah rızası, daha sonra Vatan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için meydanlarda olduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini aktaran Meliha Açıkgöz, "Ülkemizin bekası, milletimizin selameti için devam edeceğiz. Yaşımız ilerlemiş olmasına rağmen gece yarılarına kadar, burada Vatan Nöbeti için bekliyoruz. Devletimize Milletimize hergün dualar ediyorum. Rabbim ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin" dedi.