01 Mayıs 2017 tarihinde Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılan Nevşehir Kapadokya Havalimanı bugün itibariyle açıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamasında ;“Söz Verdiğimiz Gibi” Nevşehir Kapadokya Havalimanımız pist yenileme çalışmaları sonrası 1 Kasım 2017 tarihinde uçak seferlerine başladı.Yenilenen pistiyle daha güvenli ve konforlu seyahate ev sahipliği yapacak havalimanımız hemşerilerimize, konuklarımıza hayırlı olsun" dedi.

Açıkgöz;Yapılan bütün bu çalışmalar sonucunda havaalanımız daha kullanışlı ve modern bir hale getirildi. Halkımız bu kaliteyi ve konforu yakaladıkça teveccühleri artacaktır. Havaalanımızın hem ilimize hem de çevre illere hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum. " şeklinde konuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Bölgesel hava limanı olarak sadece Nevşehir'imiz değil, çevre illerinde faydalandığı Nevşehir Kapadokya Havalimanımızın tadilatlarının tamamlanarak yeniden uçuşlara başlamasında emekleri geçen "Başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırm'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın ahmet Aslan'a, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimize DHMİ Genel Müdürümüz Sayın Funda Ocak'a katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum "dedi....