NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda üç günlük halkla kucaklaşma programı düzenleyen Saadet Partisi heyeti Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette İlimizde düzenlenen Programın içeriği ile ilgili bilgiler aktaran SP GİK Üyesi Haşim Özçelik, Halkla Kucaklaşma Programının son derece verimli geçtiğini dile getirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldıkları ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, sendika olarak kendi misyonlarına uygun Siyasi partilere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Özdemir, “Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Şube Yönetimi olarak Saadet Partisi heyetine teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin son 40 yılına damgasını vuran Saadet Partisinin temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ülke hepimizin. Biz hiçbir siyasi partiyi büyük ya da küçük diye ayırt etmiyoruz. Demokrasimizin olmazsa olmaz kurumlarından olan siyasi partilerimiz ne kadar güçlü olursa Türkiye’de güçlenecek. Bugün İslam dünyası paramparça olmuş ise bunda Türkiye’nin de ister istemez bir payı var. Türkiye güçlenir ve İslam dünyasına daha fazla kol kanat germeye devam ederse İslam dünyasında yaşanan bu sıkıntılarda en kısa sürede giderilecektir diye düşünüyorum. Büyük Türkiye yolunda biz her zaman bizim misyonumuza uygun siyasi partilere destek olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.