Hakimiyet Kayıtsız şartsız Milletindir...! Öyle değilmi? Ee o zaman neden Milli İradeye saygı duymuyorsunuz... Muhtar bile olamaz diyen Oyunun piyonları şimdi Halkın iradesiyle önce Başbakan yaptı sonra Cumhurbaşkanı yaparak Milletin Baş Tacı  hazırlanıyor...
"Bu bir hatime değil bir Fatiha, bir açılıştır!" deyip Fatiha Suresi'ni Türkçe okuyan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı adaylığı, Milletimize, Memleketimize ve tüm Coğrafyaya hayırlı olsun inşAllah...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde şiir okuduğu gerekçesiyle hapis cezası almıştı. 

"MUHTAR BİLE OLAMAZ" DEDİLER

Erdoğan'ın aldığı cezayı manşetine taşıyan Hürriyet de her zamanki Erdoğan düşmanlığını konuşturmuş ve dönemin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün talimatıyla "muhtar bile olamaz" manşetini atmıştı. 

12 YILDIR KAYBETMEDİ, KÖŞK'ÜN DE EN GÜÇLÜ ADAYI

Ertuğrul Özkök'ün dümeni tuttuğu Hürriyet'in, yaklaşık 12 yıl önce muhtar bile olamaz dediği Tayyip Erdoğan, 12 yıl içinde girdiği 8 seçimin tamamını kazandı. Bugünse 3 dönem Başbakanlığın ardından Cumhurbaşkanlığının da en güçlü adayı.