Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında Bayramlaşma  programı Bayramın 2. Günü Taziye Evi binasında sabah kahvaltısıyla birlikte günün erken saatlerinde başladı. Kahvaltı  sonrasında yemek  duasının ardından , hatim duası yapıldı.

Nar Belediye Başkanı Ali  ERDOĞMUŞ’un Hatim  Duasını  yapmasından sonra , sıcak ve soğuk içecek  ikramlarıyla  bayramlaşma  devam etti.

İki  bayram  arasında  gerçekleşmiş olan cenaze sahiplerinin taziyeleri  kabul  ettiği , Topluca  Bayramlaşmanın  yapıldığı   programda ,  katılımcılara  TÜRK BAYRAĞI dağıtıldı ,   çocuklar Başkan ERDOĞMUŞ’tan bayram harçlıklarını aldılar. 
Bayramlaşma programı , taziye  sahiplerinin taziyeleri  kabul etmesi ile sona erdi. Taziye sahipleri Başkan ERDOĞMUŞA ,  yapmış olduğu  Taziye  binasından ve Nar  Belediyesinin  vermiş  olduğu  hizmetten dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.
İl  dışından  gelen  misafir  katılımcılar  ve taziye sahipleri de , Topluca  Yapılan bayramlaşma programın, içerik  ve uygulama  bakımından çok  isabetli   olduğunu ve çok memnun  kaldıklarını belirttiler, yapandan ,  yaptırandan, yapılmasına  vesile olandan ,  hizmet verenden , herkesten  ALLAH  Razı  olsun ,  çok  güzel  bir bina ve çok  güzel  bir  hizmet  olduğunu söyleyerek başkan ve ekibini tebrik ettiler.
Bayramlaşmaya  katılanlar;  Bayramlaşma programından , Mezarlık  bakım,   temizlik  ve cenaze hizmetlerinden  dolayı da  Nar  Belediye Başkanı ERDOĞMUŞ’a ve  Belediye çalışanlarına da memnuniyetlerini bildirerek  teşekkürlerini ilettiler.