Nar Belediye Başkanından Özel Ve Güzel Proje...

Vali Vekili Vural DEMİRTAŞ  ve Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Beylerin Övgülerini Kazanan Proje

Erdoğmuş'dan Özel Eğitim Güzel Gelecek Projesi kapsamında "Yitirilen Değerlerimiz Projesi Büyük İlgi görüyor...! ;"

            Yirmibeş Konuda Yitirilen Yirmibeş değerimizi ( Saygı, Sevgi ,Sorumluluk, Girişimcilik, Çalışkanlık, Cömertlik, Cesaret ,Liderlik, Adalet, Hoşgörü, Vefa, Kurallara Uymak, Planlı Yaşamak vb…) Kitapları her sınıfa tam takım dağıtılmış ve öğrencilerden bu kitaplardan en az onbeşini okuyanlar arasında elli adet sorudan oluşan bir sınav yapılmıştır.

Sınavda sınıf birinci,ikinci,üçüncüleri ile okul birinci,ikinci ve üçüncüleri belirlenmiştir. Nar kasabasında bulunan Fikret AKTEKİN Orta Okulu  ve Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden toplam yüz öğrenci sınava katılmıştır.

Sınav sonunda Otuzyedi öğrenci ödül almaya hak kazanmıştır.Ayrıca Ondört öğrencide okunan kitaplardan tiyatro gösterisi yaptıkları için ödüllendirilmiştir.

Proje kapsamında verilen hediyeler içerisinde Diz üstü bilgisayar,Tablet Bilgisayar,Bisiklet,Kol Saati gibi toplamda elliüç adet hediye öğrencilere tören eşliğinde ve Vali Vekili Vural DEMİRTAŞ,İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK, Nar Belediye Başkanı Ali ERDOĞMUŞ, Okul Müdürleri Halil DEMİRKOL ,Tuncer AYTAÇ ve programa katılan Öğretmen ve Öğrenci velileri tarafından dağıtılarak arkasından karne törenine geçilmiştir.

Başkan ERDOĞMUŞ Programın son bölümünde Eğitim ve Öğretimin ağırlıklı olarak öğretmenlerimizden beklenildiğini fakat Eğitimin toplumdaki tüm bireylerin üzerine ağır bir görev ve sorumluluk olduğunu vurguladı. Bu konuda da Nar Belediyesi olarak öğretmen,öğrenci ve veli üçgen koordinasyonunu kurarak Kasaba halkına özel projeler gerçekleştireceğinin haberini verdi.Bu projelerden bir tanesininde Aileler Yarışıyor projesi olduğunu ve projenin amacınında çocuklarımızın ortak paylaşım,ortak başarı ve özgüvenlerinin artırılması olduğunu ifade etti.