Nevşehir'de uzun zaman İŞKUR İl Müdürlüğü görevinde bulunan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Uşak İl Müdürü İlhan Temel'in yerel seçimlerde Nar Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı belirtildi.

31 Mart 2019'ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Partinin Nar Beldesinden Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Temel’in şansı oldukça yüksek gözüküyor.

Temel'in yerel seçim takviminin açıklanmasının ardından görevinden istifa ederek seçim çalışmaları için sahaya inmesi bekleniyor.

İlhan Temel Kimdir?

İlhan Temel, 90'lı yılların başında Nevşehir İşkur Müdürlüğü'nde göreve başladığı ve zaman içerisinde farklı kademelerde görev aldığı öğrenilirken; 9 yıldır da İşkur İl Müdürü olarak görev yaptı.

1968 de Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde doğdu. İlk , orta ve lise tahsilini Nevşehir'de tamamladı. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunu olup, 1998 de Siyasal Bilgiler Fakültesinde iş ve meslek danışmanlığı konusunda yüksek ihtisas yaptı. İşkur Müdürlüğünde Yaklaşık 25 yıldır Devlet Memuru olarak Şeflik, Müdür Yardımcılığı ve Müdür olarak görev yaptı. 27 Aralık 2007 tarihinden itibaren 9 yıldır İşkur Nevşehir İl müdürlüğü görevini yürüten İlhan Temel evli ve 2 çocuk babası.