AK Parti Nar Beldesinde Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kasaba halkına özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş,çok sayıda partili  ile Narlı çok sayıda vatandaş katıldı.

Nar Belediyesi tarafından 9 Mart 2014 Pazar günü Nar Beldesi Kültür Merkezi yanında bulunan Yörük Çadırında düzenlenen programa sevilen sanatçı Metin Haboğlu’nun söylediği hareketli birbirinden güzel şarkılar ile adeta coşan Narlı vatandaşlara, Eğitimci Yazar Gülenay Pınarbaşı ise Anadolu’ya Adını veren Kadınlar isimli söyleşisi büyük ilgi gördü.


Programın açış konuşmasını yapan Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Öncelikle tüm bayanların analarımızı bacılarımızın bu özel günlerini kutluyorum dedi.Erdoğmuş Dünya kadınlar gününün 1 gün le sınırlı olmaması gerektiğini bilkas 364 gün onları saygı ve sevgide kusur etmeden unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Erdoğmuş konuşmasında, Değerli Narlı hemşehrilerim seçim sürecinde bazen kulağımıza gelen inanılmaz dedikodu ve iftira niteliğindeki söylemlerin Bir koltuk uğruna insani nefsi duygularla nelere itebildiğini gösterdiğini bunu üzülerek duyuyor olmanın da büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.Erdoğmuş inanacımız gereği kulaktan duyma iftira ve dedikodu idddia ve söylemlerin kesinlikle etkisi altında kalamadan biz zat duyduklarınıa cevap olarak gelin bize sorun gerçeği öğrenin.İnancımız gereği duydularının hiçbirine gördüklerin yarısına inanacaksın.Durum böyle iken ortada seçim atmosferini gererek halkımızın iradesine amborgo koymak isteyen zihniyetler çamur at izi kalsın düşüncesiyle bir yere varamayacaklarını Rabbimin izni ve siz değerli halkımızın destek teveccühleriyle anlayacaklardır dedi.Hiç bir çirkin  söz iftira dedikoduya mahal bırakmadan biz bize yakışırcasına halkımıza hizmet etmek gayesiyle çıktığımız yolda bu tür söylemlere de bizimde halkımızında karnı tok dedi.

Herkez Kendine Yakışanı Söyler ve Yapar...

Erdoğmuş artık 30 Mart Yerel seçimlerinin bir AK Parti,Bir Nevşehir bir Nar seçimleri olmaktan çıkarak Ülke meselesi olduğunada dikkat çekerek,Bırakın herkesin kafasıda aklıda çalışıyor .Herkes inandığı güvendiği şekilde rahatça özgürce sandıkalrına gidip oylarını versinler dedi.
Erdoğmuş bir kaç örnekle açıklamalarda bulunduğu konuşmasına,Unutmayın Kim ne yaparsa kendine yapar kim ne söylerse kendisine söyler kıssadan hisse hikayeyle bitirdi.

Narlı coşkulu kalabalık Erdoğmuş u uzun süre en büyük Başkan bizim başkan,Dik dur eğilme Nar halkı seninle,Nar halkı seninle gurur duyuyor sloganlarıyla ve alkışlarıyla destek buldu. 

Salonu dolduran coşkulu kalabalık Başbakan Erdoğan için sanatçı Uğur Işılak'ın Dombıra parasıyla Ak parti bayrakları sallayarak destek verirken Başkan Erdoğmuş un ardından Salaona Nevşehir Milletvekilleri ve Ak partili kalabalık bir heyetin çıkartma yaparcasına girişi ile salonda coşku dahada arttı.

Narlılar Milletvekili Hemşehrisini bağrına Bastı

İlk olarak AK Parti heyeti ve Milletvekilleri adına Narlı vatandaşlara selamlama konuşması yapan Ahmet Erdal Feralan, Değerli vatandaşlarımız bende sizler gibi Narlıyım.Narlı olmaktanda gurur duyuyorum dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan konuşmasında bugüne kadar Nar Beldesinin her zaman yanında olduk. Sağ olsunlar Narlı hemşehrilerimde bizlerin her zaman yanında oldu.

Belediye Başkanımız Ali Erdomuş'un yeni döneminde belde için önemli projeleri yer almaktadır. Bu yapılacak olan tüm projelerde bizler milletvekilleri olarak her zaman yanındayız. Unutmayalım arkadaşlar bu seçim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimidir. Bu yüzden Başbakanımıza tüm ülke olarak sahip çıkmamız gerekmektedir. Nar Beldesinde Belediye Meclis adaylarının şimdiden yüzde yüzünü kazandık. Umut ediyorum ve inanıyorumki burada tüm adaylarımız tıpkı belediye meclis adaylarımız gibi yüzde yüz bir oy ile bizlere destek verirler''dedi.

Feralan,yakınlarda sizlerin kapılarınız çalınabilir sizden AK Partiye vereceğiniz oylarınıza amborgo koymaya çalışan birileri olabilir aman dikkatli olun bunlara fırsat vermeyin dedi.

Milletvekili Feralan son olarak ;Bizim hemşehrisi olarak çalışkanlığı dürüstlüğü ile gurur duyduğumuz Başkanımız Ali Erdoğmuş a tam destek istiyorum ve Erdoğmuş'la inşallah yine yeniden durmak Yok Yola devam dedi...Büyük ilgi karşısında duygulanan Milletvekili Feralan Narlı hemşehrilerim kararını çoktan vermişiler diyerek onları kutladı...

Salon ayağa kalkarak Milletvekilleri ve Başkan Erdoğmuş a uzun süre sevgi ve destek gösterilerinde bulundu.