NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin başkanlığında ki heyet dün akşam üzeri Uçakla Kayseri hava alanına geldi. Kayseri'den Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında konaklıyacakları otele geçen heyet daha sonra yemek için Anatolian Hause otele geçtiler.

NEVBİAD Heyetini konaklayacakları Otelde Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Anatolian Hause işletmecisi Turizmci Hasan Kalcı ve FİB Haber Merkezinden Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal karşıladılar.

NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin başkanlığında ki NEVBİAD Heyetinde, İstanbul Başsavcı Vekili ismail Uçar, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, Türkiye - Ceza hukuku uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen, Eski İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı Doğan Hastanesi Sahibi Dr. Doğan Birgül, Brezilya Başkonsolosu, Macaristan Başkonsolosu ve eşi Hindistan Başkonsolosu. Jiyka İstanbul ve Ankara temsilcisi, Arjantin Başkonsolosu, Dış işleri Kopening Büyük elçisi, Değerli İş Adamlarımız Yaşar Eroğlu, Fazıl Çekirdekçi, Seçkin Çekirdekçi, Oğuz Türkkan, Alphan Namlı , Önder Arpacı, Yaşar Köybaşı ,Vejni Büyük, Mesut
 Altın, Muhittin Sağlam ,Prof. Dr. Fehmi Yılmaz, Ali İlker Tepeköy ,Ali Bozkurt , İlker Kuruöz de yer alıyor.

NEVBİAD Sıla-i Rahim İçin Nevşehir'de...

Tekin, ilk etapta eğitim amaçlı olarak çalışmalar yürüten derneğin, önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik ortamı içerisinde daha faydalı hizmetler için çalışmalar yürütme çabası içerisinde olacaklarını kaydetti. 


Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği(NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin başkanlığındaki İstanbul’da yaşayan Nevşehirlilerden oluşan NEVBİAD heyeti bugün Önce Nevşehir Valisi İhami Aktaş'ı makamında ziyaret edecekler. Daha sonra sırasıyla Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mazhar Bağlı, Nevşehir merkez Esentepe mahallesinde ki Yeniçeşme okuluna 15 Temmuz kahramanlarından Nevşehirli değerli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Çalışkan'ın isminin verilmesi nenediyle düzenlenecek törene katılacakları belirtildi.