Nevşehir'e 2 ay önce göç eden 4 çocuklu Afganlı Aileyi, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener'in talimatları doğrultusunda hastanede ziyaret eden Nevşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Uğur Tolga Yamen ve beraberindeki Heyet, Afganlı sığınmacı aile ve çocukların sağlık durumları hakkında bilgi aldılar. 

Nevşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Uğur Tolga Yamen ve beraberindeki Heyet, Afgan uyruklu göçmen aile ile yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet ettiler.

Konu hakkında Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de yaptığı açıklamasında, "Nevşehir Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Olarak Sığınmacı Ailemize Ekonomik İhtiyaçlarının Karşılanması İçin İvedi Olarak Sosyal Ve Ekonomik olarak Destek Sağlanacaktır. İlerleyen Süreçtede Ailenin Ve Çocuklarının Sağlık Durumları Müdürlüğümüzce Takip Edilecek Olup Hizmetlerimiz Devam Edecektir" dedi.

Zor durumdaki Afganlı Mülteci misafirlerimize Devlet elinin şefkat elinin uzanması karşısında Başta Valimiz Mehmet Ceylan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe ve 
Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Alah razı olsun...