Bayram'da Helikopter Nevşehir Trafiğini denetleyecek.... Nevşehir'in Hacıbektaş makası (Mucur çıkışı) ile Kalaba Beldesi'ne kadar olan kısım bayram boyunca polis helikopteri ile izlenecek

Ramazan Bayramı süresince, şehir içi ve şehir dışı karayolu güzergâhında görevli toplam 17 bin 76 personel gece gündüz demeden denetimlere devam edecek. Ekipler, büro hizmetlerinde görevli personelden takviyeyle gerektiğinde güçlendirilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların ve özellikle de sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmeleri, başta hız ihlali olmak üzere yakın takip, fazla yolcu, uykusuz-yorgun araç kullanmamaları ve trafik kural ihlallerinden kaçınmaları istendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı tatili süresince ve sonrasında vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla, yoğunluğun yaşanabileceği yollarda denetimleri arttıracak.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı'nca görevlendirilen ekiplerin daha sıkı denetleyemeyi planladığı güzergahlar şöyle:

-Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-İstanbul.

-Ankara - Aksaray – Konya (Ereğli)-Niğde (Ulukışla) - Adana.

-Ankara – Kırıkkale – Kırşehir – Nevşehir (Topaklı) – Kayseri.

-Ankara – Kırıkkale – Yozgat –Sivas.

-Ankara- Kırıkkale – Çorum - Amasya (Merzifon) – Samsun.

-Ankara - Eskişehir (Sivrihisar) – Afyonkarahisar –Isparta – Burdur – Antalya – Konya.

-Ankara – Eskişehir (Sivrihisar) – Afyonkarahisar –Uşak (Banaz) – Manisa (Salihli-Kula) – İzmir.

-Ankara-Eskişehir-Bilecik (Bozüyük)-Bursa ve Ankara.