Nevşehir Belediyesi Danışmanlık Hizmeti Alacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ili Hali hazır Harita Yapımı, İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etütlerin Hazırlanması, Revizyon-İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı Hazırlayacak Danışmanlık Hizmet Alımı danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edildi.

Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun ilgili bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecek.

01 Ekim 2014 tarihinde Nevşehir belediyesi binasında gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından söz konusu çalışmanın en kısa sürede başlanarak 500 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

1 Hali hazır Harita Yapımı, 4 bin Hektar 2 İmar Planına Esas Jeolojik-Jeo teknik Etütlerin Hazırlanması 3 bin Hektar 3 Revizyon-İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı Hazırlanması 3 bin Hektar 4 İmar Uygulaması Yapılması İşi ile ilgili ihaleye çok sayıda firmanın katılması bekleniyor.