BELEDİYE PERSONELİ,YANGIN TATBİKATINDA

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bir süreden beri gerçekleştirdiği yangın eğitimi ve tatbikatını,  Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görevli personele yönelik olarak devam ettirdi.

Nevşehir’deki eğitim kurumları başta olmak üzere çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği halinde yangınlara karşı alınması gerekli önlemleri eğitim çalışmaları ile aktaran Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, daha sonra da verilen bilgiler ışığında yangın tatbikatı düzenliyor.

Son olarak Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü hizmet birimlerinin yer aldığı Alacaşar yolundaki hizmet kompleksi içerisinde görev yapan personele yönelik ilk olarak İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından , yangınlar ve yangına karşı yapılması gerekli önlemlere ilişkin teorik bilgiler verildi.

Daha sonra da Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ’ında hazır bulunduğu yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta meydana gelebilecek sıvı, katı ve gaz kaynaklı yangınlar karşısında alınacak önlemler tatbiki olarak sergilendi.