Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.Com Sizden Gelenler köşemizin bu haftaki konusu Nevşehir Belediyesi Spor Salonu....

SPOR SALONUNUN KAPISI KİLİTLİ

Merhaba belediyenin bu spor salonu ne zaman gitsek kilitli ...Madem burayı kullanılmayacak o zaman tabelayı söksünler, yok kullanacaklarsa yeni spoar branş dalları açsınlarda burası çalışsın memlekete hiç yakışmayan bir görüntü ...Sizden ricam bu konuyu Nevşehir'in en çok takip edilen haber merkezi www.fibhaber.com a taşımanız. Şimdiden teşekkürler. 

Belediye'nin Spor Salonu Neden Hep Kilitli ? 

Vatandaşların spor yapması için açılmış Belediye ye ait spor salonunun açılmamasına bir anlam veremediklerini belirten vatandaşlarımız, “Bu spor salonlarını neden yaptınız? Çocuklarımız, mahalle sakinleri yararlanamıyor. Nevşehir Belediyesi yetkililerinden acil aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdi.


FİB Haber.Com okurumuzun bu şikayetini dile getirdik. Umuyoruz ki Nevşehir Belediyesi bu konuda mağduriyet yaşanamaması adıa ve Nevşehirli vatandaşlarımızın bu arzu ettikleri hizmeti sunabilmek adına gerekli çalışmaları başlatırlar.
Konunun takipcisi olacağız...

Not: Sizde çevrenizde mahallenizde sokağınızda yanlış giden bir eleştiri ve önerilerinizi Nevşehri'in sesi ve sitesi www.fibhaber.com a iletebilirsiniz...Siz gönderin biz sizin şikayet ve önerilerinizi yayınlayalım...
İhbar Hattı: 0 384 212 9 444 
E-mail: [email protected]