Nevşehir’de 23 Ağustos 2015 Pazar günü ‘’Teröre Lanet Yürüyüşü’’ düzenlenecek.

Nevşehir’de 23 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de Borsa Kavşağından başlayacak ve Valilik önünde sona erecek olan ‘’Teröre Lanet Yürüyüşü’’ düzenleniyor.

Nevşehir’de yürüyüşü organize eden Ömer Faruk Şahin isimli vatandaş yürüyüşe tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.

Teröre Lanet Yürüyüşüne katılmak isteyen tüm hemşerilerimizi Türk Bayraklarıyla yürüyüşü destek vermelerini bekliyoruz diye konuştu. 

Basın Açıklaması

Pazar günü saat 18-00 da borsa kavşağından Valilik önüne kadar teröre lanet yürüyüşü

Güzel Türkiyemiz'de son zamanlarda yaşanan hain terör olayları ve ardarda gelen şehit haberleri yüce milletimizin ciğerini yakmıştır. Atamız Fatih Sultan Mehmed hanın savaşçı ve fetih ruhu ülkemizde yaşayan vatanını milletini karşılıksız seven her bir vatandaşımızda son damla kanımıza kadar mevcuttur bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletin sabrı taştı taşıyor sabrımızı hiç bir hain sınamaya kalkmasın bu ülkenin evlatlarına kurşun sıkan vatansızlar ve bayraksızlara gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bugün de veriyoruz vermeye de devam edeceğiz.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşayan vatanını milletini seven kürt kardeşlerimize de buradan sesleniyorum bu soysuz hainlere gereken tepkiyi koyun. Namuslu insanlar namussuzlar kadar yürekli olmadıkça herkes vatanına bayrağına sahip çıkmadikca biz tek vücut olmadıkça bu hainler temizlenemez. Yüce milletimiz sizin bu yaptığınız kahpeligi tarihler boyu hiç bir zaman unutmayacaktır. Sözlerimi bitirmeden evvel vatani görevini yapan milletinin can ve mal güvenliği için ALLAH yolunda şehit olan bütün asker ve polislerimize ALLAH'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Şehitlerimizden bizlere haklarını helal etmelerini ümit ediyorum.