Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile, yarın Nevşehir Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan miting için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyunun geçeceği güzergahlardaki caddeler ve miting alanı bayrak ve pankartlarla donatıldı. Kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, çevre illerden takviye güvenlik personelleri gönderildi. Mitingin yapılacağı Nevşehir Hükümet Konağı önüne platform kuruldu.

Nevşehir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor 

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden ve "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya hazır olduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Yarın şehrimizin bayram günü, Miting hazırlıklarımız son hızıyla DEVAM ediyor. Nevşehir bütün coşku ve heyecanla Reisini bekliyor." dedi.

3 Yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmaya hazırlanan Nevşehirlilerin yarın miting alanında rekor bir katılım sağlaması bekleniyor.

Yanar, Tüm Nevşehirlileri Erdoğan Mitingine Davet Etti

Nevşehir AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, 08 Haziran 2018 Cuma günü (Yarın) Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan mitinge tüm Nevşehirlileri davet etti.
 

8 Haziran 2018 tarihinde Nevşehir'de tarihe not düşülecek bir gün yaşayacağını dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti teşkilatının yekvücut halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlamak için hazır olduğunu söyledi.

Nevşehir'de heyecanın dorukta olduğunu ve tüm vatandaşların büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklediğini kaydeden Yanar, Nevşehirlilerin kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basacaklarını ifade ederek, “Nevşehir, şanına yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı ağırlamaya hazırlanıyor. İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte büyük bir motivasyonla çalışıyoruz. Şehrimizde bu tarihi ziyaret öncesi tüm çalışmalar titiz bir şekilde devam ediyor. 

Haydi Acıgöl

Haydi Avanos

Haydi Derinkuyu

Haydi Gülşehir

Haydi Hacıbektaş

Haydi Kozaklı

Haydi Ürgüp

Haydi NEVŞEHİR!

Şimdi Vakit ERDOĞAN Vakti! 

Dev Buluşma Yarın!

Yer: 08.06.2018 Cuma Günü

Saat:13.30

Yer: Hükümet Konağı Önü

---------------------------------------------------------

Dünya Beşten Büyük Diyen Reis Mümmetin Lideri Türkiye’nin Cumhuru Nevşehir Hazır Millet Hazır Vakit Türkiye Vakti Nevşehir Vakti Devam...