Son Bin Yılın En Özel Gününde Evlendiler...

 NEVŞEHİR- Nevşehir’de son bin yılın en son özel günü olan 11.12.2013 günü saat 14.15’de evlenerek  bu anı taçlandırmak isteyen Bilim Teknolojileri öğretmeni  Gülbahar Sağlam ve eşi Mühendis İbrahim Ceran,  böylesine önemli bir günde evlenmenin mutluluğunu yakınları ile paylaştılar.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Ertuğrul Usta’nın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren Gülbahar Sağlam ve İbrahim  Ceran,böyle anlamı olan bir günde  bir ömür boyu sürecek beraberliğe imza koymanın sevincini yaşadı.

Aylar öncesinden son bin yılın en özel son günü olan 11 .12. 2013 tarihinde saat 14.15’de  evlenmek isteyerek Nevşehir Belediyesi Nikah Memurluğu’na  aylar öncesinde başvuruda  bulunan Acıgöl ilçesine bağılı Karapınar beldesindeki İbrahim şeker Ortaokulu Bilim Teknolojileri öğretmeni,  Gülbahar Sağlam , böylesine önemli günde evlenmenin kendileri açısından oldukça önemli olduğunu belirterek “Nişanlım ile birlikte  aylar öncesinden bugün için evlenmeyi kararlaştırdık. Ailelerimizin de bu düşüncemize katılması bizleri sevindirdi. Çünkü bir daha böyle bir evlilik tarihi şansını elde etmemiz mümkün değildi. Farklılığı bu şekilde yaşamak oldukça keyifli ”diye konuşurken, mühendis olan İbrahim Ceran’da “Ancak bin yılda bir gerçekleşebilen bir olayı, hayatımızın en güzel anında yaşadık ve tüm sevenlerimiz ile bunu paylaştığımız için mutluluğumuzu tarif edecek kelime bile bulamıyorum.Böylelikle hayatımızda bir seriyi de ortaya koyduk.” diye konuştu.

FİB Haber merkezi genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diler...

FİB Ajans ve Organizasyon Düğün Nişan Sünnet Açılış Organizasyonlarında yanınızda...Görüşme ve talepleriniz için bizi arayabilirsiniz.
FİB Ajans Organizasyon:
0 384 212 9 444
nevsehirorganizasyon.com
Tel: 05 32 627 28 74