İki gündür yoğun kar yağışının etkisi altına giren Nevşehir de Sabah Çok sayıda araç, soğuk hava nedeniyle çalışmadı. Sürücüler, donan araçlarını, başka otomobillerin aküsünden takviye yaparak ya da iterek çalıştırmaya çalıştı

Yollar Buz Pistine Döndü, Araç Sürücüleri Zor Anlar Yaşadı   

Nevşehir de kar yağışı kenti beyaza bürürken, soğuk havanında etkisiyle yollar adeta buz pistine döndü. Araç sürücüleri ise zor anlar yaşadı.

 Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve buzlanma trafik kazalarını da beraberinde getirdi.Nevşehir İl genelinde meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

Nevşehir de Çok sayıda araç dondurucu soğuktan dolayı çalışmadı çok sayıda araç yolda kaldı.

Soğuk hava sebebiyle çalışmayan araçlar için vatandaşlar zor anlar yaşadılar. Araçlarını çalıştırmak için türlü yollar denediler.İşte o görüntülerden...

Nevşehir de kar yağışı ve etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Gece hava sıcaklığı eksi derecelere kadar düştü. Soğuklar nedeniyle birçok araç dondu. Vatandaşlar donan araçlarını çalıştırmak için başka araçların aküsünden takviye yaparak araçlarını çalıştırmaya çalıştı. Çalışmayan araçlar sanayi esnafının yüzünü güldürdü. Sanayi esnafı özellikle son günlerde etkili olan soğuklar nedeniyle işlerinde yüzde 100'ün üzerinde artış yaşandığını belirtti.

    Öte yandan, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve soğukla birlikte çatılarda biriken karlar tehlike saçmaya başladı. Yetkililer vatandaşları yolda yürürken çatı saçaklarında oluşan sarkıtlara karşı çok dikkatli olmaları konusunda uyardı.