Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı Mitingi'nde 'Çarşamba gecesi bitireceğiz' dediği demokrasi nöbetleri bu akşam resmen sona erdi.

Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti, son gününde de coşkulu geçti.

FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesi meydanlara davet etmesiyle sokaklara dökülen Nevşehir halkının, 26 günlük demokrasi nöbeti sona erdi.

İlk olarak 
Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı konser verdi.

Diriliş Meydanı önünde toplanan vatandaşlar, FETÖ'ye tepki göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için edilen dua ile başlayan programda, vatandaşlar Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen mitingi dev ekrandan izledi.

Daha sonra ise Darbenin canlı tanığı Sosyal medyanın tanınan ismi ve #EKİP oluşumunun lideri Ferudun Özdemir, Demokrasi nöbetinin son günü Nevşehirlilerle buluştu.


Polisiyle Askeriyle Biz Birlikte Türkiyeyiz.​

Nevşehir ayakta...  26 günlük demokrasi nöbetinin son gününde, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet için Vali, başkan, asker, polis, siyasetçiler ve halk elele...


Nevşehir Diriliş Meydanında Vali, Belediye Başkanı, Siyasi partiler, Sivil toplum kuruluşları, Asker, Polis ve binlerce Nevşehirli  Vatandaşların katılımıyla düzenlenen 26 günlük demokrasi nöbeti sona erdi.

Vatandaşlar, miting alanına gelen rütbeli asker ve polisleri alkışladı. Bazı vatandaşlar, asker ve polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Birlik ve beraberlik için bir araya gelen siyasi parti temsilcilerine teşekkür eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bu birlik ve beraberliğin gerek Nevşehir'de gerek ise Türkiye’de ilelebet devam etmesi temennisinde bulundu. 


Teşekkürler Yiğit Nevşehir HALKI..Yine kendinize yakışanı yaptınız.

Devamı Gelecek....