NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının ilimiz genelindeki kan bağış kampanyası organizasyonları aralıksız sürüyor.

İl Merkezinde 26 Ekim 2014 tarihine kadar yer alacak olan Kan Bağış tırına gelerek kan bağışında bulunanlara bir adet Çam fidanı hediye edilecek.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, geçtiğimiz yıl nüfusuna oranla en çok kan bağışı yapan Türkiye’nin 4. İli olan Nevşehir’in bu anlamda bu yıl daha da üst sıralara çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

İl Merkezinde sürdürülen kan bağış kampanyasının ilgi gördüğünü kaydeden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Orman İşletme Müdürlüğünün katkısıyla kan bağışında bulunan Vatandaşlara bir adet Çam fidanı hediye edilmeye başlandığını ifade etti.

26 Ekim 2014 tarihine kadar sürecek olan kan bağışında bulunanlara çam fidanı hediye etme çalışmasına katkılarından dolayı Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Gülen, “Kan bağışında bulunan insanlarımıza günün anısına bir çam fidanı hediye ediyoruz. Kan bağışında bulunarak çok önemli bir insanlık görevini yetire getiren Vatandaşlarımıza küçük bir jest yapmış oluyoruz” açıklamasında bulundu.