Nevşehir Bereket AVM, Black Friday (Kara Cuma) adlı alışveriş çılgınlığına karşı Nevşehir'de Bereketli Cuma kampanyası başlattı.

Bereket AVM Genel Müdürü Mehmet İlhan; "
Biz Bereket Avm olarak, sebebi ne olursa olsun, Amerika’da indirim günlerinin adı olarak kullanılan “kara cuma” ifadesinin, bazı perakendeciler tarafından ülkemizde de kullanılmasını son derece yakışıksız ve çirkin buluyoruz. %98 i Müslüman olan bir ülkenin her bir ferdi için, Cuma günü mübarektir, Cuma günü bayramdır, Cuma bereketlidir." dedi. 

"Onların Kara Cuması varsa bizimde Bereketli Cumamız var..."


Bereket AVM Genel Müdürü Mehmet İlhan açıklamasının devamında şunları ifade etti; -" Bizde Bereket Avm olarak üzerimize düşeni yapalım, Cuma’mıza sahip çıkalım ve halkımızın da talebi doğrultusunda, kış sezonu boyunca her cuma “BEREKETLİ CUMA” günleri kampanyası yapalım dedik. Üstelik öyle kandırmaca bir kampanya değil, Peygamber efendimizin sünnetini de hatırlatmak adına gerçek bir hediyeleşme kampanyası yapıyoruz. Değerli vatandaşlarımızdan mağazalarımıza uğrayıp, belirli miktarlarda alışverişler yapma karşılığı ücretsiz hediyelerini almalarını bekliyoruz. Halkımızın hassasiyetlerine saygı gösteriyor, Nevşehir halkına 20 yıldır göstermiş olduğumuz hizmet anlayışımızı bir üst seviyeye çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz. Bereketli günler, bereketli Cumalar." dedi.

HEM DE YILDA BİR KERE DEĞİL. HER CUMA DEVAM EDECEK BİR KAMPANYA...
BEREKET AVM DE ÖZEL HEDİYE KAMPANYASI BAŞLIYOR.


ADRES:

Cami Cedit mahallesi ada sokak.(Çarşı Şubesi)
Milli İrade caddesi.  (Sahil Şubesi)
Kayseri caddesi Türkiye Finans Bankası üstü Erkek Şubesi
Tel: 0 384 212 38 08
Web:  www.fatihberekettekstil.com