Yaz sezonunda başlayan yol çalışmaları il genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Ama bu yol yapım çalışmalarında gerek yeterli önlemlerin alınmaması, gerekse sürücülerin tedbirsizliği ve dikkatsizliği sebebi ile çok sayıda kazalara sebebiyet verdi. Öyleki bu kazalarda maddi hasar ve yaralanmalar dışında malesef hayatlarını kaybedenler de oldu. 

İstiflenmiş bordür taşları karanlık yolda sürücüler için adeta tuzak...

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'de orta refüjdeki yol kenarına bırakılan taş balyaları akşam saatlerinde 3 ayrı kazaya neden oldu.

Nevşehir'de Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan yollarda Orta refüj çalışmaları için yol kenarına bırakılan istiflenmiş bordür taşları gün içinde 3 ayrı kazaya neden oldu. Akşam saatlerinde peş peşe gelen kaza haberlerinde neyseki can kaybı yaşanmadı.

Nevşehir Ürgüp yolu üzerinde orta refüj çalışmaları için yol kenarına bırakılan istiflenmiş bordür taşı balyaları karanlık yolda özellikle yabancılar için büyük tehlike arz ediyor. Hiç bir işaret ve uyarıcı levha bulunmaması sebebiylede kazalara adeta davetiye çıkardı.

'Hayırlısı ile bir biteydi 'diyerek Karayollarına tepki gösteren vatandaşlar ise yetkileri uyararak, bu yol üzerinde bırakılan taş balyalar için biran önce tedbir alınmasını istediler.

Yazıklar olsun...

Eğer bilmiyorsanız araştırın öğrenin insan canı bu kadar basit değil beyler... İşte Burası da Çankırı! Bakın bordür taşları nerede muhafaza altına alınmış ve yol kenarı orta refüjlerde nasıl önlem alınmış. Çok mu zor?

İşte Burası da Nevşehir...