Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı noktalarda motosiklet uygulaması gerçekleştirildi. 
Nevşehir'de trafik polisleri okulların açılmasıyla birlikte motosikletler üzerinde uygulamalarını sıklaştırdı. İlimiz Nevşehir'de Motorsiklet kazalarındaki artış ve yapılan ihbarlar neticesinde ilimizin farklı noktalarında motosiklet uygulaması gerçekleştirildi. 

Motosikletlilere Göz açtırmıyorlar
Türkiye’de nüfus ortalamasına göre en çok motosikletin bulunduğu iller arasında yer alan Nevşehir il genelinde kurallara uymayan motosiklet sürücülerinin aşırı hız yapması yüzünden trafiği tehlikeye düşüren motosikletler üzerinde denetimler arttırıldı. Uygulama sonrası sorgulanan motosikletlerde tescilsiz olanlara idari para cezası uygulandı.

Polisin, Gün içerisinde düzenli bir şekilde yaptığı uygulamalarda çalıntı, aranan, yakalamalı/hacizli, tescilsiz motosikletlere ve trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanıyor.

Nevşehir'de trafik polisleri tarafından, abartı ses çıkartan motosikletlerin egzozlarını çıkararak, ehliyeti olmayan sürücülere ceza yazıldığı, denetim ve uygulamaların süreceği bildirildi.