Düzenlenen Süt Sempozyumu’nda, süt işletmelerinin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

Nevşehir Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen İlimizde ki sokak sütçülüğünün sorunları konulu sempozyum, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dönmez'in katılımları ile gerçekleştirilmiş olup, süt yetiştiricilerinin sorunları dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sempozyuma dair yaptığı açıklamasında; "Süt Sempozyumu’nda sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Burada Nevşehir'de ki Süt üreticilerinin ve damızlık sığır yetiştiricilerin sorunlarını ve taleplerini görüşerek karşılıklı istişarelerde bulunduk.
 İnşallah önümüzdeki günlerde ilgili bakanlığımızı ziyaret edip sorunların giderilmesi ve en aza indirilmesi konusunda gereken adımların atılacağını söyledi.​

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de; "Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde sütçülerimizle bir araya geldik, yeni düzenleme ve yapmamız gerekenleri istişare ettik" dedi.