Nevşehir'den Nar girişi yollarının yoğun çamur ile kaplanması mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Nevşehir'den Nar Kasabasına giden yol üzerinde bulunan Özlem kent ve Şems Kent sitelerine giriş yolları 4 yıldır yazın toz ve kışın ise çamur içinde olduğunu dile getiren vatandaşlarımız yetkililerin bir an önce konu ile ilgilenmelerini istedi.

"Yol yol değil, çamur deryası..."
Nevşehir'li  Vatandaşımız; '' Burası Nevşehir'den Nar Kasabasına girişte sol tarafta bulunun Özlem Kent ve Şems Kent siteler yolu.  Yüzlerce insanın yaşadığı hergün araçla veya yaya olarak gelip geçtiği bir yol, bu yol yaklaşık 4 yıldır bu şekilde rezillik diz boyu ve çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu çamurun içinden su çukurlarının içinden bizler her gün geçmek zorundayız. Adım adım ölçtüm hepsi 40 adımlık yer 4 yıldır çektiğimiz eziyete değer mi, başka giriş yoluda yok sitenin tek kullanacağımız yol burası. Altından yol yapsan kaç kuruş. 40 adım ötesini kilitli parke döşeyip burayı böyle rezillik içinde bırakmanın sebebi neki. Vallahi usandık. Yazın toz toprak kışın çamur rezilliktir. Nevşehir’in dibi Nar'ın girişi böyle mi olacak.

Nar Belediyesine defalarca sıkıntımızı iletmemize rağmen hep kaçamak cevaplar aldık taş yok, inşallah, en kısa sürede diye geçiştiriyorlar.
Lütfen sesimizi duyurun. Yetkililer biran önce çare bulsunlar. Bu kış günlerinde çektiğimiz rezilliği görsünler.'' ifadelerini kullandı.