Nevşehir Karayolları 67. Şubesi, yayaların daha güvenli şekilde yolun karşısına geçmeleri için üst geçit yapımını sürdürüyor. Bu kapsamda yapımına devam edilen Nevşehir Aksaray Çevre yolu Cevher Dudayev mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarındaki yaya üst geçidinin sonuna gelindi.

Nevşehir Karayolları kontrolünde çalışmalara devam edilen yaya üst geçidinde, fabrika imalatları tamamlandı, üst geçit ayaklarının bulunduğu zemin ise kazılarak köprü oluşturuldu. 

Cevherdudayev Mahalle Muhtarı Abdurrahman Keten FİB Haber'e Yaptığı Açıklamada; Cevherdudayev mahallemizdeki çevre yolunun karşısından, karşıya yayaların geçmesi için üst geçit yapılmasına tüm hızıyla devam ediliyor. Hala hazırda üst geçitin ana iskelet işlemi tamamamlanmış olup ince işleri yapılarak En kısa zamanda bitirilerek mahalle sakinlerin hizmetine girecektir. Mahalle muhtarı olarak tek başıma verdiğim mücadelemin sonunda başarmış olduğum bu hizmetin Mutluğunu yaşıyorum. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan'a, ekibine ve Kayseri karayolları dan Sayın Doğan Aydın beye, Nevşehir Belediyesi en üst makamından alt makamına kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı mahalle muhtarı olarak mahallem adına çok teşekür ederim.

“VATANDAŞ ARTIK YOLU UZATMAYACAK” ve Daha Güvenli...
Yeni üst geçidin kendilerine çok yaracağını belirten Cevher Dudayev mahallesi sakinleri, “Yıllardır üst geçidin olmaması sebebiyle çok zorluklar yaşıyorduk. Çevre yolu üzerinde yolun karşısına geçebilmek için yolu uzatıp yürümek zorunda kalıyorduk. İnşallah üst geçit tamamlandığı zaman bizlerde rahat bir nefes almış oluruz. Üst geçidin yapılmasında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştular.