Satışına 1 Mart itibariyle başlanılan "Yeni Dacia Duster" araçlarının test sürüşleri büyük ilgi görüyor. 

"Yeni Dacia Duster" ile haydi İlk sen tanış. Şimdiye kadarki en iyi Dacia Duster'ler Nevşehir Gençler Otomotiv'de sizleri bekliyor. Yeni Dacia Duster ile test sürüşünün hakkını ver.

Nevşehir Gençler Otomotiv'de 9-10-11 Mart Tarihleri arasında Kokteyl eşliğinde düzenlenen Yeni DUSTER Test sürüşleri için acele edin.

”Test Sürüşü Günlerine” davetlisiniz...

Gençler Otomotiv, 9-10-11 Mart tarihlerinde kokteyl eşliğinde test sürüşü günleri düzenlediklerini belirterek tüm Nevşehir halkını davet etti. Sunduğu çarpıcı modelleri ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla, fark yaratan otomobillerini bir davet ve test sürüşü ile birlikte Nevşehirlilerle buluşturuyor.

Gençler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Paslanmaz Yeni Dacia Duster hakkında şu bilgileri verdi; Baştan aşağı yenilenen Dacia Duster, pazara son derece iddialı giriş yapıyor. 1 Mart'tan itibaren satışa sunulan yeni Duster, eskisiyle kıyaslandığında her yönden çok daha başarılı bir SUV olmuş. Stop lambalarının Jeep Renegade'e benzerliği gözden kaçmıyor. Öne doğru çekilen A sütunu sayesinde iç mekanda ferahlık artırılmış. Kokpitte modern öğeler öne çıkıyor. Opsiyonel donanımda yer alan MediaNav Multimedya Sistemi'nin ekranı modern dünyanın olmazsa olmazı.Duster'da gelişimi en fazla öne çıkan husus ses yalıtımı. Eski nesille kıyaslandığında yarı yarıya daha sessiz denilebilir. Sürüş sırasında konfor ve yol tutuş konusunda yaşanan ilerleme de fark ediliyor. Direksiyon sisteminde kullanılmaya başlanan elektrikli sistem de iyi çalışıyor. Direksiyon yüzde 35 yumuşatılmış, dönüş çapı da yüzde 6 iyileştirilmiş. Duster, ikisi benzinli, ikisi dizel olmak üzere 4 motor seçeneği ile satışa sunuluyor: 1.6 SCe 115 HP, 1.2 TCe 125 HP, 1.5 dCi 90 HP ve 1.5 dCi 110 HP. 4 tekerlekten çekiş sistemi 110 HP'lik dizel motor ve manuel şanzımanla sunuluyor. 4 tekerlekten çekişli versiyonla yaptığımız arazi sürüşünde Duster'ın beklendiğinden daha yüksek performans sunduğunu gördük. Comfort ve Prestige olmak üzere iki donanım seviyesine sahip olan Duster'da önemli yenilikler var. Artık standart olan perde hava yastıkları güvenliği artırıyor. Ayrıca, otomatik klima, otomatik yanan farlar, 360 derece kamera, Eller Serbest Dacia Kart Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, 4x4 Bilgilendirme Ekranı, bel destek ayarlı yeni koltuklar ve Yokuş İniş Destek Sistemi gibi ekipmanlar standart ya da opsiyonel olarak alınabiliyor. 
.

Tel:0 384 213 11 45
Adres:M.Akif Ersoy mh. Lale San.Sit. Karşısı