Öğretmenliğinin ilk yılı... Daha 7 aylık öğretmendi Aybüke öğretmen...
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit oldu.

Batman'ın Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde saldırı düzenlendi.3’ü asker 4 yaralı var. İkinci saldırının hedefinde ise Belediye Başkanı vardı. Saldırıda yoldan geçen 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın yaşamını yitirdi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir teröristin uzun namlulu silahla bir aracı taraması üzerine, tesadüfen başka bir araçla olay yerinden geçerken kurşunların hedefi olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın söylediği türkü yürekleri parçaladı.

22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın Konya Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin müzik öğretmenliği bölümünde okumuş ve Halk Oyunları Topluluğu'da çalışmıştı. 100 Ses Gençlik Korosu'nun sopranosuydu. Okuldan mezun olduktan sonra ataması yapılınca sosyal medya üzerinden 'Öğretmen oldum ben' notunu ve gülen iki emojiyi paylaşmıştı. Tayini 18. tercihi olan Batman'a çıkmıştı. Batman'daki çocuklara müziği sevdirmek için gittiği Batman'da terörün hedefi oldu.

İşte İlk karne gününde Batman'daki saldırıda Şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın söylediği türkü aşağıda videoda izleyebilirsiniz...

22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, Nevşehir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmasının ardından ataması yapılınca sosyal medya üzerinden 'Öğretmen oldum ben' notunu yazdığı ortaya çıktı.

7 ay önce Öğretmen oldum ben demişti... Terör onu vurdu