İşyurtları Kurumunca 2017 Yılının Yedinci Fuarı 3-9 Kasım 2017 tarihleri arasında Gaziantep'te Yapılıyor. Nevşehir'le birlikte 60 farklı ceza infaz kurumunda bulunan Hükümlü ve tutukluların ürettiği el emeği göz nuru ürünler Gaziantep demokrasi meydanında fuarda görücüye çıkacak.
Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde Tutuklu Ve Hükümlülerin ürettiği el emeği ürünleri Gaziantep'te düzenlenecek fuarda görücüye çıkıyor.

Nevşehir standında Çini vazo ve tabakların yanında, üzerinde Kapadokya bölgesine has çıkarma resimlerinde bulunduğu çanak çömlekler arasında hemen hemen her bütçeye ve beğeniye uygun ürünler yer alıyor.

Son yıllarda evlerin önemli dekorasyon ürünleri arasına giren perforje ürünlerinde sergilenerek satışa sunulduğu Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi hükümlü ve tutukluların ürettiği hediyelik eşya satış reyonunda çok çeşitli ev dekorasyon ürününü de bulabilmek mümkün. Çini tabaklardan, vazolara, anfora, Deri Çantalar,
 çerezlik ve su testilerine kadar pek çeşit ürününün sergileneceği fuarın Nevşehir standında Çini reyonunda ürünlerin fiyatları da hemen hemen bütçeye uygun.

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarının açılışı 3 Kasım 2017 tarihinde saat 10.00'da Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılacak. Fuar 3-9 Kasım 2017 tarihleri arasında açık kalacak ve saat 09.00-19.00 arası ziyaret edilebilecek. Fuarda  Nevşehir ili ile birlikte 60 farklı ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar yüzlerce çeşit ürün sergilenecek ve satışı yapılacaktır.

Gaziantep'te açılacak olan Fuarın ilk girişinde Nevşehir standı yer alıyor.





Haber: Abdulkadir Uygur Gaziantep'ten bildiriyor.