STAR  GAZETESİ  ODA BAŞKANLARI’NIN KATILDIĞI PROGRAMA GENİŞ YER VERDİ

 

Geçtiğimiz hafta sonu  Kanal 24’de yayınlanan  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız, Nevşehir  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Aydın’ın konuk olduğu  Konuşan Ekonomi programı Star  Gazetesi’nin ekonomi sayfasına taşındı.

Programda konuşan başkanların ekonomik değerlendirmelerini konu alan  Star Gazetesi  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın “Türkiye’nin  Hollywood’u Nevşehir” açıklamasını ise manşete taşıdı.

Star Gazetesi’nin ekonomi sayfasında geniş  yer verdiği  Nevşehir’de,  turizm çeşitlendirme çalışmalarını ve  termal turizmin geliştirme çalışmalarının yanı sıra   bölgenin film sektörü tarafından  büyük ilgi gördüğü Nevşehir’deki kurum kuruluş ve Odalar tarafından  sektöre alt yapı imkanlarının sağlandığı  ifade edildi.

Patates üretiminin anavatanı olarak belirtilen haberde ayrıca Kabak çekirdeği konusunda coğrafik işaretleme çalışmalarının da sürdürüldüğü  ve Nevşehir’in gösterdiği ekonomik  gelişmelerle 2023 vizyonuna hazır olduğu vurgulandı.