Nevşehir Polis Gücü GSK 3.Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenleniyor
Emniyet Teşkilatı personelleri arasındaki kaynaşma ve dayanışma ruhunu canlandırmak, fiziki ve sporcu dinamizmini artırmak, 10 Nisan Polis Haftası etkinliklerine katkı sağlamak ve yerel lige (2.Amatör) katılacak olan ‘Polis Gücü Futbol Takımına’ katkı sağlayacak sporcuları belirlenmesine yönelik geleneksel hale gelen “Nevşehir Polis Gücü GSK 3.Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecek.
Halı Futbol Turnuvası, Emniyet Teşkilatı merkez ve ilçe birimlerinin kendi aralarında oluşturduğu 15 takım arasında gerçekleştirilecek.  12 Şubat 2015 Cumartesi günü saat:12.00’da başlayacak olan ve yaklaşık bir ay sürecek turnuvada dereceye girenler ödüllendirilecek. Müsabakalar Niğde yolu üzerinde bulunan kapalı halı sahada yapılacak.
Halı Saha Futbol turnuvası sonucunda dereceye girenler ödüllendirilecek olup, en centilmen takım, en centilmen futbolcu, gol kralı vb. istatistiki veriler açıklanacaktır.
Turnuva neticesinde ilimizin yerel liglerinden 2.amatör lige dahil olacak olan “Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü” nün amaçlarından bir tanesi de ilimizin spor anlamında kalkınmasına katkı sağlamak için bütünleşme hamlesini başlatmaktır. Bu yıldan itibaren U-13 ligine de dahil olacak olan “Polis Gücü Gençlik ve Spor Kulübü” kurumsal olarak başlatmış olduğu hamlesinde Nevşehir ile bütünleşerek ilimizi sportif, sosyal ve kültürel alanda iyi şekilde temsil etmeyi hedeflenmektedir