Nevşehir'in eski Belediye Başkanlarından Seyit Bilge bugün vefat etti. Bilge'nin cenazesi yarın öğle namazından sonra Kurşunlu Cami'nde kılıncak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir'imizin yetiştirdiği önemli değerlerimizden Merhum Seyit Bilge'ye Allah'tan rahmet tüm yakınları Ailesi ve sevenlerine ise başsağlığı dileriz. 

Nevşehir’de 1973 ila 1980 yılları arasında Nevşehir de Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Seyid Bilge vefat etti. Bilge’nin cenazesi yarın öğle namazından sonra Kurşunlu Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN SEYİT BİLGE VEFAT ETTİ

 Nevşehir eski Belediye Başkanlarından Seyit Bilge vefat etti. Bir süreden beri tedavi gören Bilge, yarın Kurşunlu Camiinde   öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

1973-1980 yılları arasında Nevşehir   Belediye Başkanlığı görevini  yürüten Seyit Bilge’nin vefatı nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver bir taziye mesajı yayınladı.

Ünver, taziye mesajında Bilge’nin ölümünden büyük bir üzüntü duyduğunu    dile getirerek şunları kaydetti; “ Şehrimizde 7 yıl süre ile belediye başkanlığı yapan Seyit Bilge ağabeyimizin ölümünden büyük bir üzüntü duydum. Seyit Bilge ağabeyimize Cenab-ı Allah ’dan  rahmet ,  yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” 

SEYİT BİLGE
Doğum Yeri: NEVŞEHİR
Doğum Tarihi: 1942
Eğitim: YÜKSEK OKUL

1977

SEYİT BİLGE
Doğum Yeri: NEVŞEHİR
Doğum Tarihi: 1942
Eğitim: YÜKSEK OKUL
Mesleği: 
Partisi: